Petek Kombi Temizleme Ücreti 2022

Kombi bakımı yapılmadan önce kombi sıcak suyuna ve petek yanma durumuna yanma oranına bakılır. Kombi kapağını açmadan önce kombinin herhangi bir yerinde sızıntı olup olmadığı kontrol edilir. Kombi kapağı açılarak kirlilik derecesi kontrol edilir gerekirse temizlenir. Kombi içerisinde bulunan tahliye edilir. Genleşme tankının basıncı kontrol edilir.

Fan yerinden sökülür, çamaşır suyu dolu suyun içerisine konularak yıkanır. Yanma odası açılarak peteğin içerisi temizlenir. Ateşleme elektrotu ve iyonizer kontrol edilip temizlenir. Gaz kontrolleri ve ayarlamaları yapılır. Kombi tesisatın da yer alan filtre temizlenir. Kombi çalıştırılarak çalışması kontrol edilir. Kombinin bütün bakımı bittikten sonra müşteriye detaylı bir şekilde bilgi verilir. Ancak işlem öncesinde petek kombi temizleme ücreti 2022 hakkında bilgilendirme yapılır.

Yaygın Olarak Bulunan Kombi, Petek Ve Tesisat Sorunları Nelerdir?

Kombi petek temizleme ücreti 2022 yılında da uygundur. Kalorifer peteklerinde ve kombilerde sık sık arızalar meydana gelir. Bu arızalar tesisatçılar ve uzman kişiler tarafından onarılır. Firmamız bu konuda oldukça uzmandır. Bu hizmeti veriyor. Petekler de ve kombilerde bulunan sorunlar şu şekilde sıralanabilir. Peteklerin alt kısımlarının ısınmaması en bilindik ve yaygın olan sorunlar arasında yer alıyor. Bu sorun peteklerin hava almasından dolayı meydana gelmiş olabilir. Kombi derecesini arttırmanıza rağmen peteklerin bir türlü ısınmaması durumu da bir arızadır.

Bunu gibi durumları siz çözemezsiniz bu yüzden uzman bir kişiden yardım almanız gerekir. Kombi petek temizleme ücretleri 2022 yılında da çok büyük değişiklikler olmayacaktır. Kombinize en uzak olan peteğin hiç ısı vermemesi, kombi filtresinin tıkanması, kombinin içinin kirlenmesi sonucunda sirkülasyon arızasının verilmesi, peteklerinizi 3 yıl boyunca temizlememeniz sonucunda verimler azalır arızalar artar bu yüzden düzenli bir şekilde bakımın ve temizliğin yapılması gerekir.

Petek Temizliği Nasıl Yapılıyor?

İlk kez petek temizliği yapacak olan ya da yatıracak olan insanlar zorlanabilir. Ancak bu çok kolay bir işlemdir. Uzman kişiler tarafından petek temizlikleri 2 yılda bir yapılmalıdır. Sistemde ki suyun tahliye edilip temizliğe öyle başlanması gerekir. Petek sisteminde bulunan suyun banyoda ki bulunan petek aracılığı ile boşaltılması gerekilir.

Profesyonel kalarak bu işlerin yapılabilmesi için profesyonel aletlerin olması gerekiyor. Gerçek bir kombi temizliği asla kombi tesisata bağlı iken yapılmamalı. Petek temizleme makinesi banyodan bağlanmadır. Bunun nedeni ise yere su dökülme ihtimali olduğu için çıkan pis suyun klozete atılması ve durulama işleminin daha kolay olması.

Petek Temizleme Nedenleri?

Kombi ve petek tesisatları kapalı devre ısıtma ile çalışırlar. Bu yüzden petek içleri kirlenir, paslanır, kireç tutar. Bu sorunların meydana gelmesi ile peteklerin ısı verme verimleri düşer ve petekler yeterince ısı vermez. Petekler düzenli olarak temizlenmeli. Peteğin temizlenmesi için 1,5 bar su basılır daha sonra ise temizlenir. Tesisata tazyikli su basılırsa kireç ve kir sökülür. Firmamız bu konuda uzman kadrosu ile hizmet verirken kombi petek temizleme ücretleri 2022 kapsamında sizlere uygun fiyat garantisi vermektedir.

Servise mi ihtiyacın var?

İhtiyacın olan hizmeti seç, sana en yakın servisi 1 saat içinde yönlendirelim.